Νέο Ιστολόγιο του σχολείου μας Ενημερωθείτε

Arrow up
Arrow down

Οι μαθητές του Ε1 τμήματος του σχολείου μας φτιάχνουν το δέντρο των Υποσχέσεων στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης για την κλιματική αλλαγή με αφορμή τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή - COP26 που πραγματοποιείται στη Γλασκώβη από τη 01 έως τις 12 Νοεμβρίου 2021.

Ο τίτλος της καμπάνιας είναι :

«Νοιάσου για το κλίμα – Γίνε η αλλαγή για ένα καλύτερο μέλλον!!!»    

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α/θμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας (Μαρία Δημοπούλου), Γ' Αθήνας (Ελένη Νιάρχου) και Δυτ. Αττικής (Αλεξάνδρα Τσίγκου).

kilmatiki allagi

Οι μαθητές κατασκευάζουν τα δέντρα των υποσχέσεων και τα αναρτούν στο padlet https://padlet.com/elniarchou/dx6hbeue5b0reumn. Κατόπιν, όλες οι φωτογραφίες με τις υποσχέσεις των σχολείων, θα σταλούν στο wwf.org.uk ώστε να συμμετέχουυν στο διαδικτυακό Δάσος Υποσχέσεων που θα δημιουργηθεί. Πάνω στα φύλλα γράφουν μια υπόσχεση για ένα καλύτερο περιβάλλον, για έναν καλύτερο πλανήτη! Μια υπόσχεση που ζητάμε να δώσουν και οι παγκόσμιοι ηγέτες για να σταματήσει η καταστροφή! Στην ευαισθητοποίηση αυτή συμμετέχουν και οι γονείς των μαθητών με την εγγραφή των δικών τους φύλλων υποσχέσεων.

 

Δέντρα των Υποσχέσεων  
dentro yposxeseon1     dentro yposxeseon2
των μαθητών     των γονιών