Αγιασμός για το σχολικό έτος 2020-2021 Ενημερωθείτε

Arrow up
Arrow down

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Καλησπέρα σας!

Καλή αρχή στη νέα Σχολική Χρονιά!

 

Σας καλωσορίζουμε και σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί

την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 8:30π.μ. στην Αυλή του Σχολείου μας.

 

Οι Μαθήτριες και οι Μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο από τις 8:20π.μ. έως 8:30π.μ.

Συνοδεύονται μόνο από έναν ενήλικα, που παραμένει στον πεζόδρομο της οδού Γρηγορίου Κυδωνιών με τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Όλες οι Μαθήτριες και όλοι οι Μαθητές φορούν μάσκα υποχρεωτικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και του Υ.ΠΑΙ.Θ. (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Οι Μαθήτριες και οι Μαθητές στοιχίζονται με αποστάσεις στην αυλή του σχολείου, εκεί που υπάρχει γραμμένο στο δάπεδο με κόκκινο χρώμα το τμήμα τους.

Αφού συγκεντρωθούν εκεί, με τη συνοδεία κάθε εκπαιδευτικού ανεβαίνουν στις αίθουσές τους.

Στις αίθουσες θα παραμείνουν μέχρι το τέλος του Αγιασμού. Έπειτα θα φύγουν από το σχολείο, το αργότερο έως τις 9:15π.μ..

Τα βιβλία θα δοθούν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Οι Μαθήτριες και οι Μαθητές της Α’ τάξης θα μπουν στην αυλή του Σχολείου με τη συνοδεία ΜΟΝΟ ενός ενήλικα φορώντας όλοι μάσκα, όπου και θα παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια του Αγιασμού.

Μετά το τέλος του Αγιασμού, η Α’ τάξη θα παραμείνει στην αυλή του Σχολείου, για ενημέρωση από τον Διευθυντή του Σχολείου και από τους Εκπαιδευτικούς της Α’ τάξης.

 

Περισσότερες οδηγίες και κανόνες για τη λειτουργία του Σχολείου τη σχολική χρονιά 2020-2021, θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Αν επιθυμείτε επικοινωνία ή συνάντηση προσωπική με τη Διεύθυνση του Σχολείου ή τους Εκπαιδευτικούς, μπορείτε να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, για να κλείσετε προσωπικό ραντεβού.

Τηλέφωνο: 2105610474

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοmail@2dim-aigal.att.sch.gr

 

Με τις θερμότερες ευχές προς όλους για μια ομαλή και δημιουργική σχολική χρονιά,

Η Διεύθυνση & οι Εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω.