Νέο Ιστολόγιο του σχολείου μας Ενημερωθείτε

Arrow up
Arrow down

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α’ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ  2023-2024

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθούν από

1η έως την 20η Μαρτίου 2023   καθημερινά  13:15-14:00

Στην Α΄ τάξη θα φοιτήσουν τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως 31-12-2017.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την εγγραφή απαιτείται η ταυτόχρονη παρουσία και των δύο γονέων/κηδεμόνων, οι οποίοι θα υπογράψουν τη σχετική «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής». Σε περίπτωση που ένας από τους δύο γονείς/κηδεμόνες αδυνατεί να παραστεί, μπορεί να εξουσιοδοτήσει τον άλλο γονέα/κηδεμόνα, κατεβάζοντας το σχετικό έντυπο από το gov.gr ή συμπληρώνοντας έντυπο εξουσιοδότησης με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από Α. Τ. ή Κ. Ε. Π.).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α) Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα εμβόλια. Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια  υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

Β) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ)

Γ) Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας της μαθήτριας/του μαθητήΛογαριασμοί ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ,ΟΤΕ) ή Συμβόλαιο Ενοικίασης ή Εκκαθαριστικό  Σημείωμα Φορολογικής Δήλωσης.

Δ) Βεβαίωση  φοίτησης Νηπιαγωγείου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ/ΜΑΘΗΤΩΝ  ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ισχύουν τα παραπάνω. Εάν υπάρχει μόνο Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης προσκομίζεται επίσημη μετάφρασή της, καθώς και Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης επίσημα μεταφρασμένο.

Η Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω

Τηλ. 2105610474 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.